Óvodai Életet Gazdagító Pályázatok

Óvodai életet gazdagító pályázatok

 

KEOP-5.5.0/A/12-2013-0257 „Jászárokszállási Lehel úti óvoda komplex energetikai felújítása” Sor került a homlokzat hőszigetelésére, a lapostető víz és hőszigetelésére, a külső nyílászáró cseréjére, fűtéskorszerűsítésre és kazáncserére.

A felújítás kibővül Jászárokszállás Város Önkormányzatának önzetlen támogatása révén a pályázati pénzösszeggel egyenértékű, saját forrásból finanszírozásra kerülő elemekkel (teljes körű villanyvezeték-csere, lámpatest csere, belső nyílászárók cseréje, egész épület festése, burkolatjavítás és csere, lépcsők újraburkolása.)

 

TÁMOP-3.1.11-12/2-2012-0079 „Adjunk esélyt a jövőnek – Újszerű pedagógiai eljárások, módszerek bevezetése a jászárokszállási óvodákban” című pályázat.

Eredményeként 2 jó gyakorlat, családi nap, környezeti nap, művészeti nap, egészségnap került bevezetésre óvodáinkban. Sok -sok új eszközzel (bútorok, udvari- és mozgásfejlesztő játékok, ünnepségek színvonalát emelő eszközök, ruhadarabok, felnőtt szakirodalom és ismeretterjesztő gyermek könyvek, CD-k, DVD-k) gazdagodtunk általa.

 

ÉAOP-4.1.1/A_2-10-2010-0018 „A jászárokszállási Dobó utcai Óvoda fejlesztése a minőségi nevelés és a hátrányos helyzetű gyermekek felzárkóztatása érdekében”  A programnak köszönhetően nem csak az óvoda épülete újult meg kívül-belül, hanem az óvoda felszerelés- és eszközszükséglete is kibővült. Számtalan kinti és benti játékkal, képességfejlesztő eszközzel lett gazdagabb. Sok- sok új bútor, berendezési tárgy, eszköz teszi kényelmesebbé, egyszerűbbé a mindennapokat.

 

TÁMOP-3.1.4-/2-2008-0028 „Táguló világ” Kompetencia alapú oktatás bevezetése egyenlő hozzáférés- Innovatív intézményekben.